Den viktigste markedsføringskanalen mot nye studenter ligger på internett. Vi hjelper deg lykkes å nå ut til studenter og ansatte.

Vi har vi åtte universitet og høgskoler som kunder, deriblant Universitetet i Bergen, Høgskolen i Oslo og Akershus og Høgskolen i Volda med prosjektet StudiebygdA, som er opprettet for å få flere studenter til Volda.

Vi har utviklet flere nettsteder for Senter for IKT i utdanningen og ansatte i Ramsalt har vært sentrale i utviklingen av flere utdanningsrelaterte portaler som Utdanning.no, e-læringsplattformene Helsekompetanse.no fra Nasjonalt senter for telemedisin, Norsk digital læringsarena - ndla.no, samt GoTime.no.

Universitet og høgskoler har innhold som går mange år tilbake i tid. Vi har flere ganger importert store mengder data til Drupal, som gir en høy grad av fleksibilitet i forhold til visning av innhold og søking i arkiv. Vi tilrettelegger for en høy grad av logikk og struktur slik at store mengder informasjon kan nås på en fornuftig måte. Studenter nås ofte på sosiale medier. Derfor er publisering og deltakelse på sosiale medier en integrert del av våre løsninger.

Vårt produkt som er tilpasset for bruk av universitet og høgskoler er fleksibel og utvidbar. Den er tilpasset et moderne uttrykk og fungerer på alle mobile enheter fra første stund. I vår løsning er det enkelt å legge opp til

 • Kurskatalog og oversikt
 • Hendelser og ting som skjer
 • Nyheter
 • Folk og ansatte
 • Publikasjoner og oversikter over forskning

Referanser

Vi leverer en festivalløsning med brukeren i fokus. Ønsker du å selge flere billetter? Eller få en folkelig markedsføringskanal. Vi har gått på mange festivaler og vet hva som trengs.

Ramsalts portalløsning fungerer svært godt for festivaler og konferanser. Den er enkel, effektiv og intuitiv for bruk av staben i det daglige arbeidet. Målet kan være å øke salg, øke trafikken til siden, øke deltakelsen eller å få flere påmeldinger. Andre mål kan være å kutte kostnader ved å automatisere arbeidsprosesser og få mer markedsføringseffekt per krone ved å utnytte sosiale medier og søkemotoroptimalisering til det fulle

Fra planlegging til gjennomførelsen av arrangementet understøtter vår portalløsning markedsføring mot Internett og sosiale medier. Ved å legge opp til en høy grad av tilstedeværelse på sosiale medier oppmuntrer man festivalgjengere og konferansedeltakere til å delta aktivt både før og under arrangementet.

Dagens arbeidsplass stiller store krav til å effektivt kunne dele kunnskap og informasjon. Vi mener et intranett skal oppleves sosialt, stimulere til økt samhandling og effektivitet.

Vår intranett løsning løser dette i tråd med behovene til din organisasjon og for å gi deg noen ideer kan Ramsalt’s intranett løsning for eksempel gi deg;

Et prosjektstyringsverktøy som alltid er tilgjengelig på nett og tilgjengelig på alle plattformer i alle prosjektets faser fra prosjektplanlegging, prosjektledelse, utarbeidelse av oversikter og effektiv rapportering ved avsluttning av prosjekt

 • Frihet for ansatte til å jobbe effektivt fra hjemmekontor eller jobbing på farten
 • Løsning for gruppearbeid på skolen, universitet, høgskole eller arbeidsplassen
 • Styring av kundeservice og kundebehandling for nettbutikker
 • En plass for bedriften for å dele og lagre intern informasjon
 • Kontroll på store mengder informasjon

Vår brukervennlige avisplattform, Ramsalt Media, innholder alt du trenger for å komme kjapt i gang med en nettavis eller et nettmagasin.

Noen av kundene våre er forskning.no, Nordnorskdebatt, Morgenbladet, Kommunal Rapport, Journalisten, The Independent BarentsObserver, Khrono, Tidsskriftet, og På Høyden. Les mer om Ramsalt Media.

Netthandel har aldri vært mer lønnsomt og løsningene er enklere enn du tror.

Netthandelsbedriftene i Norge omsatte for over 16 milliarder kroner i 2012, men dette representerer fremdeles bare 3,6% av den totale omsetningen i detaljhandelen. Økningen fra 2011 til 2012 var dobbelt så høy som i de fysiske butikkene med syv prosent og er estimert til å fortsette å øke i årene fremover (Fakta Bring.no).

Har du i dag en fysisk butikk eller en ide til en nettbutikk så er det et perfekt utgangspunkt for å kontakte oss. Løsningen fra Ramsalt er svært fleksibel og låser deg ikke fast til en løsning i all fremtid da alle våre løsninger baserer seg på fri programvare. Løsningen er enkel i bruk og gjør at du kan komme raskt i gang med salg av dine varer.

Vi kan også rådgi deg på hva du skal foreta deg etter nettbutikken er oppe å stå, og hvordan du best posisjonerer deg for å takle vekst med en netthandelsløsning.

Ramsalt Lab har lang erfaring med utvikling av offentlige portaler. Brukervennlighet, tilgjengelighet på alle plattformer, tilgjengelighet på sosiale medier og en moderne måte å presentere informasjon på er kjernen av gode offentlige nettsider.

Løsningen vår følger anbefalte og obligatoriske forvaltningsstandarder på standard.difi.no samt kvalitetskriteriene i kvalitet.difi.no. I alle våre prosjekter anser vi det som sentralt og viktig å følge gjeldende webstandarder, både for kode og for universell utforming på nett (WAI / WCAG), og dette er noe alle våre konsulenter har inngående kjennskap til.

Noen av kundene våre er Senter for IKT i utdanningen, Nasjonalt senter for telemedisin, Universitetet i Bergen og Høgskolen for Oslo og Akershus. Eksempler på nettsteder er Utdanning.no, iktsenteret.no og khrono.no.

Har du en nettsideidé eller et produkt du ønsker å få utviklet? Vi hjelper deg å ta idéen din til ferdig produkt. Med basis i Drupal kan vi raskt bygge alt du kan drømme om. Ønsker du at vi skal bidra til dine påfunn er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vi liker å dele vår kunnskap, og holder derfor mindre kurs og workshops hvor vi har strukturert vår kunnskap og gjort den pedagogisk tilgjengelig. 

Vi tilbyr kurs og workshops innenfor Drupal og webpublisering. Eksempler på kurs vi har holdt: 

 • Introduksjonskurs i Drupal.
 • Drupal på 10 minutter
 • Mobile nettløsninger - og hvorfor det er viktig for din bedrift
 • Moderne intranett
 • Hva er informasjonsarkitektur
 • Søkemotoroptimalisering og hva du kan gjøre selv
 • Hvordan skrive for web